Az idén még három alkalommal találkozhatunk, melyekre ezúton is szeretnénk felhívni figyelmüket! Állami ünnepünk napján, augusztus 20-án a Hotel InterContinental a Winelovers Tokaj Exclusive eseményének ad otthont, amely során hajdani árverési tételekből Ripka Gergely tart 19.15-kor Pop-up School kóstolót. Ezt a programot egyúttal randevúnak is szánjuk, amely jól illeszkedik éves tematikánkhoz illetve azon szándékunkhoz, hogy néha a borvidéken kívüli  is találkozhassunk!  Kérjük, hogy akik eljönnek erre a fővárosi randevúra, a sárga sáljukat se felejtsék otthon. Az alábbi borokkal fogunk a jelenlévőknek mesélni borlovagrendünk működéséről, hitvallásáról:

  1. Hétszőlő Furmint Hétszőlő-dűlő 1502 2015,
  2. Samuel Tinon Furmint St Tamás 2014,
  3. Disznókő Furmint Illésházy-dűlő 2015,
  4. Grand Tokaj Furmint Kővágó 2015,
  5. Füleky Úrágya Furmint 2013
  6. Erzsébeth Király 1A 2009

Az eseményre az elővétel még tart. Jegyek itt válthatók!

Szeptember 5-én Szamorodni Szombatot tartunk Abújszántón:
14.00: Találkozó a Zimmermann Borozóban: Béke út. 44, Abaújszántó 3881

14.30: rövid köszöntő után szamorodnikat fogunk (vakon) kóstolni Ripka Gergely vezetésével. Terveink szerint az alábbi pincészetek borai kerülnek a pohárba (végleges sor hamarosan…):

Pajzos
Basilicus
Oremus
Samuel Tinon
Gróf Degenfeld
Tokaj Kikelet
Bott Pince
Royal Tokaji
Barta
Disznókő
+1-1 meglepetéssel, kaukktojással a sorban ;)
Reményeink szerint a pincészetek képviselői is jelen tudnak majd lenni, hogy röviden meséljenek az adott tételről.
Természetesen az elmúlt hónapok történései szerint az esemény teljes időtartama alatt ügyelünk mindenki biztonságára és kényelmére, hogy a békés, meghitt, zavartalan együttlét öröme teljes lehessen.
Borlovagrendi sálat hozzon mindenki!
A zártkörű programon való részvétel Borlovagrendünk tagjai számára ingyenes, DE regisztrációhoz kötött, melynek határideje AUGUSZTUS 15, 12.00. Regisztrálni az alábbi címen lehet Velkey Gabriella kolléganőnk részére: regist@tokajiborlovagrend.hu