Augusztus 20, a hosszú hétvége és természetesen a szüreti időszak is rengeteg eseményt tartogat a Borlovagrend háza táján. Ezek közül ajánéanánk néhányat:

 

AUG 20:

  • Winelovers Tokaj Exclusive: Csütörtökön, 19.15: Randevú a Tokaji Borlovagrenddel Budapesten, a Hotel Intercontinentalban! Aki Borlovagrendi tag és jön, sárga sálat mindenképp hozzon! Ripka Gergely fog pop-up school jelleggel előadást tartani Borlovagrendünkről a jelenlévőknek, közben 6 bort fog bontani a borárverések archívumából. További részletek, programok, jegyek itt.

 

  • I. Boros kalandok az olaszliszkai kikötőből a dűlőkig

Résztvevő pincék:

-Samuel Tinon Tokaj
-Matolcsi Pincészet
-Weinberg Pincészet

10.00-tól várnak mindenkit a Szent Erzsébet Zarándokházban egy kötetlen túrára, amelyhez a nap folyamán bármikor csatlakozhat bárki!
A részvétel díja: 3.000 Ft, mely tartalmazza a túrát Olaszliszka nevezetes pontjai körül. További részletek itt.

SZEPT 5:

Tokaji Randevú: Szamorodni-Szombat
14.00: Találkozó a Zimmermann Borozóban: Béke út. 44, Abaújszántó 3881

14.30: rövid köszöntő után szamorodnikat fogunk (vakon) kóstolni Ripka Gergely vezetésével. Terveink szerint az alábbi pincészetek borai kerülnek a pohárba (végleges sor hamarosan…):

Pajzos
Basilicus
Oremus
Samuel Tinon
Gróf Degenfeld
Tokaj Kikelet
Bott Pince
Royal Tokaji
Barta
Disznókő
+1-1 meglepetéssel, kaukktojással a sorban ;)
Reményeink szerint a pincészetek képviselői is jelen tudnak majd lenni, hogy röviden meséljenek az adott tételről.
Természetesen az elmúlt hónapok történései szerint az esemény teljes időtartama alatt ügyelünk mindenki biztonságára és kényelmére, hogy a békés, meghitt, zavartalan együttlét öröme teljes lehessen.
Borlovagrendi sálat hozzon mindenki!
A zártkörű programon való részvétel Borlovagrendünk tagjai számára ingyenes, DE regisztrációhoz kötött, melynek határideje AUGUSZTUS 15, 12.00. Regisztrálni az alábbi címen lehet Velkey Gabriella kolléganőnk részére: regist@tokajiborlovagrend.hu