Adója 1%-ával támogathatja a Tokaji Borlovagre

Mert ezekben a nehéz időkben is vannak értékek, amik felé fordulhatunk: első sorban azok felé, akik a legfontosabbak számunkra, a bezártság idején is velünk vannak, azok, akik igazán közeli családtagjaink. Végre kellő figyelmet és időt szánhatunk egymásra, akár egy pohár tokaji bor mellett.

Másrészről a jelen helyzetben egy-egy palack tokaji bor kibontása az, amivel talán a legtöbbet tudjuk tenni szeretett borászainkért. Igen nehéz hetek és hónapok elé néznek ők is: sokuknak a megélhetése forog kockán hazai és külföldi piacaik hirtelen befagyása után. Soha nem volt tehát még talán fontosabb, hogy webshopjukon rendeljünk tőlük, és kedvenc pincéink mellé álljunk azzal, hogy vesszük és isszuk a boraikat. A különféle futárszolgálatokkal, csomagküldő rendszerekkel ez mostmár szinte gyerekjáték a világ bármely pontjára.

Másrészről talán a húsvét üzenete is kiváltképp fontos idén: hiszünk abban, hogy a nehéz idők után a feltámadás mindannyiunknak kapaszkodó és támasz lehet.

Az előző híradásunk még éppen a világméretű COVID-helyzet előtt ment ki. Akkor még nem is sejtettük, mekkora változások előtt áll a világ, s mindannyiunk élete fenekestül fel fog fordulni. Mozgalmas tavaszra készültünk, de sajnos a budapesti Randevú után az áprilisra ígért Tokaji Tavaszt is áttettük egyelőre október 24-re (minden más változatlan a programmal). Nem leszünk azonban addig sem csendben, ez az időszak remek alkalmat ad a tervezésre, a dolgaink véggigondolására és tavasz idején természetesen az ujrakezdés megélésére, mely remélhetőleg csodaszép évjáratot (is) ígér nekünk!

 

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNYÜNK:

 

A Tokaji Borlovagrend Egyesület 2017-től jogosult a személyi jövedelemadó 1%-nak igénybevételére.

Kérjük, amennyiben még nem rendelkezett, tegyen felajánlását egyesületünk javára, mellyel támogathatja a borvidékért végzett munkánkat!

Hivatkozás: Tokaji Borlovagrend Egyesület

Tokaj 3910 Kossuth tér 15.

Adószám: 18297966-1-05