Az étlap

Apéritif a Filagóriánál, falatkákkal
Kubus Pincészet    Furmint 2011
Gizella Pince    Szil-völgy Hárslevelű 2012
Disznókő    Furmint 2012

Spárga barna vajon pirítva furmintos hollandi mártással
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok    Muscat Blanc félszáraz 2013
Bardon Borászat    Meszes Furmint 2012

asparagus with Hollandaise sauce
Grillezett libamáj grapefruitos kalácsmártással
Barta Pince    Tokaji Furmint Késői Szüret 2010
Budaházy Pincészet     Szt. Tamás-dűlő Késői Szüret 2011
goose liver and grapefruit
Mangalicaoldalas tokaji aszúban karamellizálva gratin burgonyával aszu redukcióval
Szent Tamás Szőlőbirtok    Szt. Tamás-dűlő Furmint 2011
Disznókő     Tokaji Aszú 5 Puttonyos 1993
mangalica pork with potato gratin and Aszu reduction
Dobogó kéksajt
Holdvölgy    Tokaji Aszú 2006 ‘Culture’
Samuel Tinon    Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2005
Dobogo blue cheese
Rákóczi túrós mangóval és mangó sorbet-val
Tokaj-Hétszőlő    Tokaji Aszú 6 puttonyos 2000
Tokaj Kereskedőház    Tokaji Aszú 6 puttonyos 2001
Rakoczi mango cheese cake