Tisztelt Borkedvelők!

A Tokaji Tavasz a Tokaji Borlovagrend fő rendezvénye, melyre 2013. április 26-27-28-án kerül sor a Tokaji Borvidék szívében.

A legelső. Április 27-én tartja a Tokaji Borlovagrend első, nagyszabású borárverését egy háromnapos, a tokaji borok körül forgó rendezvénysorozat csúcspontjaként a sárospataki várban. Licitálásra mind személyesen, mind telefonon lehetőség lesz.

A csúcsok csúcsa. A Tokaji Borlovagrend a borvidék legjobb termelőinek köréből származó, huszonkét egyedülálló tételt tesz ebben a formában elérhetővé egy-egy gönci hordónyi, tehát 136 literes mennyiségben, míg a különleges eszenciákból csupán 10-10 liter kerül kalapács alá. A tételek minőségét független, neves borszakértőkből álló bizottság ellenőrzi az árverés napján való bemutatásukig, illetve azon túl, amíg palackba nem kerülnek.

Tokaji Borlovagrend Borárverés 2013 - Sárospataki Rákóczi vár

A tokaj-hegyaljai kultúrtáj javára. E különleges tételek megvásárlói nem csupán egy egyedülálló tokaji birtokába jutnak, de egyben a tokaj-hegyaljai világörökségi kultúrtáj megóvásához és fejlődéséhez is hozzájárulnak.

Bízunk benne, Önt is köreinkben üdvözölhetjük majd e nagyszerű eseményen!

Borlovagi üdvözlettel:
Dusóczky Tamás                                                                   Szepsy István
nagymester                                                                            elnök